Thank You For CNY angpau

Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #18619
      Participant
      Rank: Level 2

      Casinopub- gores2 dapat lah rm10 .. jadilah sebab tak keluar modal pun.

      Dafabet- Firasat aku tepat bila buka game dapat free RM40, senang menang, lepas turnover boleh main
      game yang ada bonus utk esok plak. haha. This is the best place to me, but modal kena besar
      sebab min dia tinggi.

      W88- Middle class yang agak kedekut sebab tak pernah bg percuma, nak kena kumpul point yang sikit demi
      sedikit dulu baru boleh redeem, hadiah banyak tp pelik satu pon tak pernah dapat, tapi win-win
      situasion lah main kat sini. okay-okay lah. ( kalau tak sebab fishing master dia lama dah aku
      cabut tak nak main sini)

      iBet- Promosi sangat keliru. deposit tapi aku tak pernah withdraw kat sini. dua hari aku bergado
      dengan dia sebab dia send angpau kosong. dia pusing cerita sampai kedengaran logik, dan aku pula
      yang dia kata salah. Mungkin cara dia mempromosikan jenama dia agak unik lain dari yang lain kot
      buat yang aku susah faham. Aku berharap sangat kalau dia balas kat forum ni.tengok org ramai
      cakap apa plak

      Suncitymobi- Baru main kat sini, agak kerap jugaklah, tapi bila deposit dah beribu, bole tahan kedekut.
      dia cakap rm10 dia dah pernah bg so takkan dapat lagi lepas ni. bagi 10 hinggit je pon,
      bukan nya beribu ponn!!! tak pernah claim deposit bonus and withdraw kat sni, so XXXXXXXXX

    • #18649
      Participant
      Rank: Level 1

      cmne nk dpt casinopub tu

    • #18779
      Participant
      Rank: Level 1

      sy sampai sekarang pun tak dapat…

    • #18781
      Inactive
      Rank: Level 1

      `

    • #18783
      Participant
      Rank: Level 1

      i got MYR80 in my DAFABET account !!

      • #18803
        Participant
        Rank: Level 2

        wow lagi banyak

      • #18811
        Participant
        Rank: Level 1

        tahun lepas dpt MYR 50 saja,..tahun ni bagi lebih

    • #18912
      Participant
      Rank: Level 1

      Points 196 dh coba gores 3 Kali..asyik try again he.dh tu syg dgn points,huhuk..tak nak abiskan KT anpau gores tu duly??

    • #18930
      Participant
      Rank: Level 1

      akhir kata, DAFABET paling best ..tak perlu minta tapi automotic bagi angpow tiap2 tahun baru cina..

Viewing 6 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.

Lost Password