arifisa82

SACINO111.COM SCAMMER..CUCI 3300 TAK BAYAR

Kena jackpot dan cuci tak bayar. Sacino111..jgn main dgn ini company kawan2 semua.

Bintang188.com kencing company

Bintang188.com selected company trusted dari kakigambler forum tapi hakikatnye adalah penyamun.Welcome bonus 30free30…turnover x20 baru boleh…tapi bila mau cuci sampai skrg x settle…alasan “request dh pas kat department cuci, sila tunggu dan bila cuci siap akan send resit, harap besabar ya bosku”…jubo abah dia..1k pun xbole bayar..dh masuk 5 hari bayang resit pu...[Read More]

EG96.com….. “BANGSAT888” company

Eg96.com cuci 100, 200 ok...minta cuci 500 babaaiii...Bosku join Eg96 setahun..lebiihh...banyak topup dri cuci...last Bosku t'kena bulan 8/2018...topup 20 free 30%...dpt lah 26...sejam Bosku tekan2 benda alah ni dpt lah 205 dgn modal 26 ni...apa lgi,,x reti2...amooii!!!!...200 kasi cuci..5mnit, resit sampai..ok la tu..tinggal lah balance 5...Bosku try lgi dgn 5 tu..."margin water"..angin biol dia ...[Read More]

Lost Password